Perşembe, Şubat 12, 2015

Ahlaksız Ritim - Olivia Cunning ( Günahkarlar Turnede #4 )




Efsanevi davulcu Eric Sticks, heavy metal grubu Günahkârların yeni ses operatörü Rebekahyı görür görmez, genç kıza vurulmuş ve ona sahip olmaya ant içmişti. Tabii, genç kızı her gördüğünde ayaklarının birbirine dolanması ant içmekten sayılırsa!
Ancak ne yazık ki, uzun zamandır gitarist Trey Millse hayranlık besleyen Rebekah, yalnız kovboy Stickse pek fazla ilgi göstermiyordu.
Genç kız, tuhaf bir espri anlayışı ve galaksi genişliğinde bir kalbi olan uzun boylu, uçuk kaçık ve biraz da şapşal davulcuya âşık olacağını tahmin edebilir miydi?
Zaman zaman boşboğazlığa kaçan açık sözlülüğü ile genç kızı kahkahalara boğan ve gösterdiği ilgiyle ona kendini çekici ve dayanılmaz bir kadın gibi hissettiren bir davulcu, eski sevgilisinin ona söylediği sözler yüzünden kadınlığına küsen Rebekahyı yeniden hayata döndürebilir miydi?


Kitap Adı: Ahlaksız Ritim
Yazar: Olivia Cunning
Yayınevi: Ephesus Yayınları
 Sayfa Sayısı: 456
Seri: Günahkarlar Turnede #4  


Yoruma nasıl başlayacağımı malesef bilmiyorum. Kullanacak kelime bulamıyorum şu an bunu lütfen maruz görün çünkü Ahlaksız Ritim'den bahsediyoruz. Günahkarlar Turnede serisini çok severek takip ediyorum. En merak ettiğim ve sevdiğim karakter olan Eric'in hikayesini okurken kendimden geçtim. Onun o espirileri , yaptığını sandığı içinde onlarca baharat olan omletleri veeee en ateşlisinden o halleri... Şunu baştan söylemeliyim ki eğer fazla erotizm olan kitapları sevmiyorsanız bu seriden uzak durun. Kaçınn.. Gerçekten aşırı bir pornografik bir seri.  Kitap adıyla gerçekten çok uyumlu. Tam bir ahlaksız kitap. Ama tatlı olanından :D


Ateşli Bilet'i okumayanlar için SPOİLERRRR

Dave'in yaralanmasından sonra grubun ses teknisyeni olarak Dave'in kız kardeşi Rebakah işe başlar. Tabi Eric Reb'i görür görmez aşık olur. Eric her zaman ki gibi şapşik aşık. Ama büyük bir Sorun vardır. Reb Trey'e aşıktır. Eric bunu kabul etmez ve Reb'i kazanmak için elinden geleni yapar.

Spoiler Bitti



Kitabın başını okudum ve bu kitabın serideki favorim olacağını anladım. Neden mi?

Çünküüüü Eric tam bir şapşal aşık. Allahım çok tatlı ve mükemmel biri. Reb ise bence Eric'in kadın versiyonu gibi. Bir kere kendisine tatlı veya şirin diyenlere verdiği çok tatlı bir ceza var :D. Ama Reb'in acısı gerçekten büyük okuyucu. Bunu söylemek istemiyorum çünkü dıııt büyük bir spoiler ve okuyup öğrenmelisiniz. Kısacası kitapta Eric'in Reb'i kazanmasını ve sonraki beraberliklerini okuyoruz.

Şimdi gelelim sevmediğim yanına; Ya bu kadın üçlüyü gerçekten seviyor ben artık bunu çıkardım. Her seferinde kadına lanetlerimi yağdırırken yine aynı şekilde kadın paylaşma gibi bir bölüm olunca YETER OLİVA dedim. Bunun gerçekten normal olduğunu düşünüyorsa çok yanılıyor. Böyle bir saçmalık görmedim. Yani diceksiniz bunu bilip okuyorsun. Hayır. Her seferinde bu sefer yapmaz diyorum kadın yine üçlü yapıyor. Ben bu kadının seks hayatını anlamıyorum anlamakta istemiyorum. Çünkü gerçekten o kısımlar rahatsız edici. Okuyamadığımı söylemem lazım. O kısımları çıkardığımda - ki gerçekten çıkardım - bence süper keyifli aşk dolu romantik bir kitap. Özellikle Reb'in eski nişanlısı ve annesi ikilisinin uyumunu okuyun. Çıldırın.

Eric'i diğer kitaplarda okurken zaten sevmiştim bayılmıştım şimdi AŞIK oldum. Çünkü tam AŞIK olunası biri... Böyle en tatlısından biri... Eric'e olan aşkımın tarifi imkansız. Zaten bateristlere karşı bir hayranlığım var Eric sayesinde hayranlık seviyesi bir kaç tık daha arttı. Hele gaza gelip az kalsın dövme yaptıracağı yeri duysanız Reb ve benim gibi YARILIRSINIZ.

Ve son olarak serinin devam kitabının ana karakteri olan Trey'in eğlenceli alıntısı ile noktalıyorum.

"Eğer hepiniz şunu kesmezseniz şuracıkta Dave ile öpüşmeye başlayacağım ve emin olun kimse böyle bir şeyi görmek istemez."













6 yorum:

  1. Ne erotik mi :D
    aaa
    Bu ara pek dikkatimi çeker oldu bunlar.
    Yeni seri hemen eklendi listenin en üst kısmına. ;);)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlısından bir seri ama fazla erotik bak uyarayım :D ^_^

      Sil
  2. Eric çok tatlıydı ya. Kızın yanında paniklemesi ne yapacağını bilmemesi çok hoşuma gitmişti. Baya oldu okuyalı ama Reb e zaman zaman sinir olduğumu hatıladım da acaba niye sinir oldum onu hatırlayamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin Trey diye öldüğü sahnelerdir. Ben orada kafayı yedim :D

      Sil
  3. Ya bak bununda kapağı çirkin. Lanet olsun ki bana çirkin kalanlara alerjim var. Bu kadar şekilci bir insan olduğumu bilmezdim. Bu serinin ismi çok hoşuma gidiyor ama " Günahkarları Turnede " çok tatlış. Erotik mi? Hadi ama erotikten korksak Grey'i okumazdık hahahha neyse ben bu seriyi alacağım arkadaş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sdkjajdakd :D ipekkk yaaa :D var ya eric'i okumazsan git at kendini -_-

      Sil

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

İZİNDEYİZ!

İZİNDEYİZ!

İzleyiciler

Ne Okuyorum?

Beyza's bookshelf: currently-reading

Champion
0 of 5 stars
tagged: currently-reading

goodreads.com

Hedefim

2015 Reading Challenge

2015 Reading Challenge
Beyza has read 28 books toward a goal of 90 books.
hide

V.

V.
O Monte Cristo kontuydu, babamdı, annemdi, kardeşimdi, arkadaşımdı, o sizdiniz , ve bendim. O hepimizdi. *** Bu maskenin altında bir yüz var, ancak o ben değilim...bu maskenin altında kaslar var ve ardında kemikler. Bu maskenin altında etten daha fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirlere kurşun işlemez.

Buradayımm!!

Beyza's books

Tutkunun Sırrı
5 of 5 stars
Ben bu titanlara bayılıyorum. Ama en çok da Poyraz Batıkan'a!!!
Prodigy
5 of 5 stars
Vaaaoooovvv... demek istiyorum. Yazarın halay gücü kurgusu mükemmel ötesi. Amaaaa bu yazarı öldürmek istememi engellemiyor. O son ne öyle. Neden yani ha neden neden neden? Basit bir soru bu. Böyle yazarları alıp imha etmek lazım. Neyse s...
Karanlık Zafer
5 of 5 stars
Sybella bir kaç kez boğularak öldürülmeye çalışılmış bir Aziz Mortain kızı. Aslında ilk kitapta karşılaştığımız ve okuyanların nefret ettiği Kont d'Albret'in kızı. Sybella ailesi tarafından 14 yaşına kadar görebileceği zulümlerin hepsini...
Tangled
4 of 5 stars
Finaller öncesi bir fırsat bulmuşken bitirdiğim tatlı mı tatlı eğlenceli mi eğlenceli bir kitapla karşınızdayım. Öncelikle şunu söylemeliyim ki karşı cins daha doğrusu erkek bakış açısıyla yazılan bir kitabı ilk kez bu kadar çok sevdim. ...

goodreads.com

Deniz Kızları

Popüler Yazılar

Favorilerim


Nalini Singh || Meleklerin Kanı
 Tahereh Mafi || Bana Dokunma / Shatter Me
If I Stay by Gayle Forman
Julie Berry - Bir Sır Saklı İçimde

Dublin Caddesi

E.L. James || Elli Ton Serisi

Sylvia Day || Crossfire
Jennifer L. Armentrout || Frigid
Elle Jasper || Kara Mürekkep Günceleri
Rita Hunter || Ruhun Ateşi
Judith McNaught || İçinde Aşk Saklı

Cora Carmack || Losing It

Judith McNaught || Sonsuza Kadar
Açlık Oyunları || Suzanne Collins
R.K. Lilley || In Flight

Alice Clayton || Wallbanger
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Yazar Kafe

Bumerang - Yazarkafe

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Copyright © Romantik Optik | Powered By Blogger
Distributed By Blogspot Templates | Blogger Theme By Lasantha - PremiumBloggerTemplates