Cuma, Aralık 26, 2014

Destroy Me (Shatter Me #1.5) Yorum ve Alıntılar


Perfect for the fans of Shatter Me who are desperately awaiting the release of Unravel Me, this novella-length digital original will bridge the gap between these two novels from the perspective of the villain we all love to hate, Warner, the ruthless leader of Sector 45.
In Tahereh Mafi’s Shatter Me, Juliette escaped from The Reestablishment by seducing Warner—and then putting a bullet in his shoulder. But as she’ll learn in Destroy Me, Warner is not that easy to get rid of. . .
Back at the base and recovering from his near-fatal wound, Warner must do everything in his power to keep his soldiers in check and suppress any mention of a rebellion in the sector. Still as obsessed with Juliette as ever, his first priority is to find her, bring her back, and dispose of Adam and Kenji, the two traitors who helped her escape. But when Warner’s father, The Supreme Commander of The Reestablishment, arrives to correct his son’s mistakes, it’s clear that he has much different plans for Juliette. Plans Warner simply cannot allow.





WARNER WANER WARNER... 

Bu sefer ki yorumum biraz laubali olacak çünkü Warner'ın isminin bende yarattığı etkiyi size anlatamam. Aaron Warner. Şu isme bir bakın hele. Okunurken ağızdan çıkış şekli sadasşdilsf. Team Warner ekibi ne hissettiğimi anlayacaktır. :D 

Bu kitabı ruh ikizim dediğim Kitapların Senfonisi ile okumaya karar verdik. Aslında bu yorum daha erken gelecekti ama benim bazı durumlarımdan dolayı canım Büşram beni beklemek zorunda kaldı. Bayaa bekledi hem de ve burdan çok özür sonrasında ise teşekkürlerimi gönderiyorum :D. Warner Aşıkları olarak İki Kızın Kitaplığı ve Kitapların Senfonisi ile yaptığımız dedikoduları okusanız kim bilir neler düşünürsünüz :D. Neyse aşırı zırvaladım çenem düştü.



Çoğu kitapkurdu Shatter Me serisini biliyordur. İki kitaptır Juliette'nin neler hissettiğini okuyoruz ama bizim gibi Warner sevdalıları için yazarımız öyle bir novella yazmış ki size anlatamam. Ahhh Warner!! Kitabımız Juliette 'nin - ki ben bu kıza çok sinir oluyorum aslında iyi hoş güzel falan ama Warner diyince bende akan sular durur ve bu kızın ona yaptıklarını kabul ETMİYORUM - Warner'ı vurduğu zamandan başlıyor. Warner'ın iyileşme süresini ve bizim üç kaçağı bulma çalışmalarını bu sırada da o uyuz herif olan babası ile iletişimini daha doğrusu babasının egosunu okuyoruz.Warner'ın yaşadıkları içinde sakladıkları ve en önemlisi Juliette'nin gözünün önünde öldürdüğü adamı öldürmesinin sebebini , annesini ve daha neler neler. Üzülmekten ziyade kızgınlık hissettim kitabı okurken. Hatta bi ara öyle kaptırmışım ki annem neden öyle bakıyosun ekrana diye sordu :D o kadar kızgın öfkeliydim. Warner her Juliette dedikce bende ipler kopuyo tabi bu arada :D. Juliette'nin günlük tuttuğunu hatırlarsınız. Heh işte Warner bir gün yaralı bir şekilde tabi hala iyileşmiş değil Juliette'nin kaldığı odaya gidip araştırıyor ve günlüğü buluyor. Tabi günlükte yazan bazı şeyleri anımsayın ne kadar trajik cümleler okumuştuk.
Düşünün bir de Warner deli gibi Juliette'ye aşık olan Warner okuyor o yazılanları. Ben asla böyle bir acı yaşamak istemem açıkcası :( . Bu böyle devam ederken bir bakıyoruz ki Warner Juliette' yi görüyor. Nerede mi ? Köpeği sevdiği kısmı lütfen bir hatırlayalım çünkü tam o esnada görüyor ve aklını kaybetme noktasına geliyor. Ve pat bitti :( Oysa ben Juliette ile konuşacakları kısmı da okumayı ummuştum ama yazar orada kesti. Çok üzgün olduğumu söylemeden edemicem. 

Büşra ile kolları sıvadık ve sizin için birkaç güzel alıntı çevirmeye karar verdik. Umarım çevirimizden memnun kalırsınız. 






“Bazen bir süreliğine kendimin dışına çıkmak istiyorum. Bu yorgun bedeni geride bırakmak istiyorum ama zincirlerim çok ve ağırlığım çok fazla. Bu hayattan bana kalan tek şey ve biliyorum ki geride kalan günde kendimle aynada asla tanışamayacağım.”


***


“Arkadaşlık benim şimdiye kadar yaşadığım bir şey değil. Şu an ne çocuğum ne de benim. ”



***



“Onun dünyasının bir parçası olmak istiyorum. Onun aklının ne olduğunu , neler hissettiğini bilmek istiyorum.”



***



“Kalbim aniden bükülmüş. Kendime tekrar tekrar onun olmadığını hatırlatıyorum. Onun gitmesi benim hatam. Kendimi onun nihayet doğruyu yaptığına inandırmama izin verdim ve bu benim kararımı etkili oldu. Detaylarla daha yakından ilgileniyor olmam gerekirdi.”



***


“Bir çatırdı oldu. 
İnleme sesi duydum
Etrafımda döndüm
Birisi beni gördü. Birisi..
Bir sivil. Yerinden fırlayarak bir duvarın arkasına vücudunu sıkıştırmaya çalıştı
- Hey!! Sen , oradaki
Durdu. Baktı. Ve
Neredeyse çökecektim!
Juliette..
Bana bakıyor. Burada , gözleri genişlemiş ve panikle bakıyordu.
Kök salmış gibi duruyor diyecek kelime bulamıyordum. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Ona söylemediğim ve söylemek istediğim o kadar çok şey var ki ve onu gördüğüme çok mutluyum. Tanrım çok rahatladım... Kayboldu.”










2 yorum:

  1. Bu seriyi sırf kapaklarını beğenmediğim için okumuyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şaka yapıyor olmalısın ezgi hemen başlamalısın

      Sil

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

İZİNDEYİZ!

İZİNDEYİZ!

İzleyiciler

Ne Okuyorum?

Beyza's bookshelf: currently-reading

Champion
0 of 5 stars
tagged: currently-reading

goodreads.com

Hedefim

2015 Reading Challenge

2015 Reading Challenge
Beyza has read 28 books toward a goal of 90 books.
hide

V.

V.
O Monte Cristo kontuydu, babamdı, annemdi, kardeşimdi, arkadaşımdı, o sizdiniz , ve bendim. O hepimizdi. *** Bu maskenin altında bir yüz var, ancak o ben değilim...bu maskenin altında kaslar var ve ardında kemikler. Bu maskenin altında etten daha fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirlere kurşun işlemez.

Buradayımm!!

Beyza's books

Tutkunun Sırrı
5 of 5 stars
Ben bu titanlara bayılıyorum. Ama en çok da Poyraz Batıkan'a!!!
Prodigy
5 of 5 stars
Vaaaoooovvv... demek istiyorum. Yazarın halay gücü kurgusu mükemmel ötesi. Amaaaa bu yazarı öldürmek istememi engellemiyor. O son ne öyle. Neden yani ha neden neden neden? Basit bir soru bu. Böyle yazarları alıp imha etmek lazım. Neyse s...
Karanlık Zafer
5 of 5 stars
Sybella bir kaç kez boğularak öldürülmeye çalışılmış bir Aziz Mortain kızı. Aslında ilk kitapta karşılaştığımız ve okuyanların nefret ettiği Kont d'Albret'in kızı. Sybella ailesi tarafından 14 yaşına kadar görebileceği zulümlerin hepsini...
Tangled
4 of 5 stars
Finaller öncesi bir fırsat bulmuşken bitirdiğim tatlı mı tatlı eğlenceli mi eğlenceli bir kitapla karşınızdayım. Öncelikle şunu söylemeliyim ki karşı cins daha doğrusu erkek bakış açısıyla yazılan bir kitabı ilk kez bu kadar çok sevdim. ...

goodreads.com

Deniz Kızları

Popüler Yazılar

Favorilerim


Nalini Singh || Meleklerin Kanı
 Tahereh Mafi || Bana Dokunma / Shatter Me
If I Stay by Gayle Forman
Julie Berry - Bir Sır Saklı İçimde

Dublin Caddesi

E.L. James || Elli Ton Serisi

Sylvia Day || Crossfire
Jennifer L. Armentrout || Frigid
Elle Jasper || Kara Mürekkep Günceleri
Rita Hunter || Ruhun Ateşi
Judith McNaught || İçinde Aşk Saklı

Cora Carmack || Losing It

Judith McNaught || Sonsuza Kadar
Açlık Oyunları || Suzanne Collins
R.K. Lilley || In Flight

Alice Clayton || Wallbanger
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Yazar Kafe

Bumerang - Yazarkafe

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Copyright © Romantik Optik | Powered By Blogger
Distributed By Blogspot Templates | Blogger Theme By Lasantha - PremiumBloggerTemplates