Cuma, Şubat 20, 2015

[15.KCY BLOG TURU]: ÜNLÜ AŞK - Burcu Bahtiyar | Yorum + Çekiliş |

O bir Türk. O bir kadın. O bir bodyguard. O ünlü film yıldızı Can Taker’ın seksi, havalı, belalı takıntısı...

KAREN YAĞIZ…
 25 yaşında. Gençliğinin baharında. Ve hep yapmak istediği işi yapıyor, çünkü bu işte iyi! Ancak işinde hareketi sevse de, özel hayatı içler acısı derecede sıradan, rutin ve sıkıcı... Aslında Karen, bu sıkıcı ve rutin hayatından da memnun. Fakat her şeyin bir kırılma noktası var. Karen bir anda kendisini iki yakışıklı erkek tarafından kuşatılmış olarak buluyor!

CAN TAKER…
 O bir dünya starı. Kadınlar onunla birlikte olmak için yarışıyor ama onun peşinde olduğu tek bir kadın var; şımarık bodyguardı.
TOPRAK ise Karen'in en yakın arkadaşı, dostu... 
O olmadan geçen bir günü bile olmadı.
İki erkek, iki aşk, üstüne bir de suikastçı bir psikopat!
Karen için hayat bundan sonra diken üstünde bir maceradan ibaret…


YAZARIN ADI :Burcu Bahtiyar
TÜRÜ :Romantik / Komedi
SAYFA SAYISI :496
FİYATI :25 TL


Öncelikle Karen ismi Kerın diye değil yazıldığı gibi Karen olarak okunuyor. Can Taker'in soy ismi de Taker değil Teykır diye.. Benim gibi bir kafa karışıklığı yaşamayında. "Ya bu Karen tükr ama adı yabancı bu Can yabancı ama siim soy isim Türkçe valla anlamadım ben bir şey" gibi söylenmemeniz için önceden bir uyarı yapayım dedim.

Karen şimdiye kadar okuduğumuz çoğu kadın karakterlerden biraz daha farklı. Arkadaşlar çünkü o bir kadın bodyguard. Evet yanlış duymadınız silah kullanan yakın dövüş uzmanı siyah gözlüklü sert mi sert bir koruma. Hangi erkek böyle koruma istemez ki. Dıııııt. Cevap veriyorum Can Taker.

Can Taker Amerikalı meşhur bir Hollywood oyuncusudur. Eee biliyoruz ki oyuncular nasıl olur? Seksi ,ateşli ve yakışıklı bir sarışın. Kadınların etrafında pervane olmasına alışmış biri Can. Ve Türkiye'ye film çekimi için gelir. Ama özel ve nitelikli bir korumaya ihtiyacı vardır. Çünkü ölüm tehditleri alıyordur. Peki bu koruma kim olmalı? Dııııııt. Cevap veriyorum Toprak.

Toprak , Karen'in çocukluk arkadaşı ,yoldaşı , can dostu ,sırdaşı.. Karen'i yalnız bırakmamak için o da bodyguardlık eğitimi almıştır Amerika'da. Fakat Toprak artık Karen'in daha fazlası olmak istiyordur. Çünkü ona sırılsıklam aşıktır. Artık daha fazla arkadaş kalamayacaklarını bilen Toprak bunu bir gece ansızın Karen'e söyler ve olanlar olur. Toprak trafik kazası geçirir ve bu korumalık görevi Karen'e kalır. Çünkü Toprak'tan sonra en nitelikli ve ingilizce bilen bodyguard Karen'dir.

Eeeee gerisini siz düşünün. Kadından koruma mı olurmuş diyen Can Bey'e Karen ağzının payını verişini keyifle okudum. Ohh sen misin öyle diye al işte tırsak züppe ukala domuz falan yardırdım ben kitabı okurken. Gerçekten abartmıyorum bir günde bitti kitap. O derece akıcı ve güzeldi konusu. Karen'in Toprak'ı kaybetmemek için elinden geleni yapması ve ona evet demesi ama kalbinin Toprak'ı istememesi çelişkiler çelişkiler. Aaa unuttum bir de Linda vardı. Can'ın sürtük sevgilisi. Afedersiniz ama sürtük bu kadın. Kimse kusura bakmasın.

Kitabın sevmediğim kısmı sonlara doğru biraz "Türk Filmi" dersiniz ya öyle olmasıydı. Spoiler vermek istemiyorum bu yüzden DİKKAAT okumayın..

SPOİLER

Toprak'ın Karen'e olan aşkını hissetmiş biri olarak Karen'in düğününe gitmesi bana absürd geldi. Öyle bir aşkla bağlı bir kişi hele de ihanete uğradığını öğrenince düğüne gitmek yerine yalnız kalmak için pılını pırtısını toplar çeker gider diye düşünüyorum. Yani böyle bir ihanet yaşamasam da yapan tanıdıklarım olduğundan böyle söylüyorum. Bir diğer kısımsa Toprak'ın hemen diğer karakterimize bakış açısının değişmesi. Ama bunun yazarın ikinci kitabı olacak gibi hissettiğim için kabul edebilirim.

SPOİLER BİTTİ

Yazım dili olarak mükemmel bir kitap. Su gibi akan , kurgu bakımından farklı ve eğlenceli olan , atraksiyon James bond filmleri tarzı sahnelere yer veren ( Karen'i bu sahnelerde okurken koptum. İnsanın bodygard olası geliyor) çok güzel bir kitap. Yazarımızın ellerine sağlık. Umarım devam kitapları gelir ve bizler de bol bol okuruz...

Facebook çekilişine katılmak için Tık Tık.. 


a Rafflecopter giveaway

6 yorum:

  1. Türk filmine bağlasın ne olacak. Ben pek severim yeşilçam falan =)
    Merak ettim kitabı da daha elimdekiler bitmedi. bitmeden almayacağım kesin kararlıyım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dadasdajak öyle yaa ama ne bilim belki de iyi oldu Toprak'ı çok sevdim ben çünkü ^_^ ayy valla bitmiyo o eldeki kitaplar :(

      Sil
  2. instagramım yok bu yüzden takip edemiyorum ama diğer kurallar tam.. hepsini yaptım.. kabul olur inşallah *-*

    YanıtlaSil
  3. sevgili romantik optik begenmenize sevindim 😊 ve bu harika yorum icin tesekkurler😊 farkli bir bakis acisindan kitabimin yorumunu her duydugumda sasirsigimi itiraf etmeliyim dogrusu :D ornegin isim konusu :D hic dusunmemistim sanirim kafa karisikligi olacagini😄 veToprak'in dugun konusundaki yorumunuz da sasirtti diyebilirim 💕 neyalan soyleyeyim dediginiz acidan hic bakmamistim😀 gerci bu yorumdan sonra farkli yazarmiydim. Hayir. Sadece Toprak'a ic ses ekler ve yaptigi seyin sebep ve ic cekismelerini size aktarirdim. kitap daha cok Karen ve onun ic sesleri etrafinda dondugu icin, Bu acidan yorumlariniz bana diger karakterlerinden ic seslerine egilmem gerektigini gosterdi. Yapici elestirileriniz ve yazim alaninda bana katacaklari icin simdiden tesekkur ederim. Sevgiler💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emeğinize sağlık burcu hanım ^_^ çook güzeldi gerçekten

      Sil

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

İZİNDEYİZ!

İZİNDEYİZ!

İzleyiciler

Ne Okuyorum?

Beyza's bookshelf: currently-reading

Champion
0 of 5 stars
tagged: currently-reading

goodreads.com

Hedefim

2015 Reading Challenge

2015 Reading Challenge
Beyza has read 28 books toward a goal of 90 books.
hide

V.

V.
O Monte Cristo kontuydu, babamdı, annemdi, kardeşimdi, arkadaşımdı, o sizdiniz , ve bendim. O hepimizdi. *** Bu maskenin altında bir yüz var, ancak o ben değilim...bu maskenin altında kaslar var ve ardında kemikler. Bu maskenin altında etten daha fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirlere kurşun işlemez.

Buradayımm!!

Beyza's books

Tutkunun Sırrı
5 of 5 stars
Ben bu titanlara bayılıyorum. Ama en çok da Poyraz Batıkan'a!!!
Prodigy
5 of 5 stars
Vaaaoooovvv... demek istiyorum. Yazarın halay gücü kurgusu mükemmel ötesi. Amaaaa bu yazarı öldürmek istememi engellemiyor. O son ne öyle. Neden yani ha neden neden neden? Basit bir soru bu. Böyle yazarları alıp imha etmek lazım. Neyse s...
Karanlık Zafer
5 of 5 stars
Sybella bir kaç kez boğularak öldürülmeye çalışılmış bir Aziz Mortain kızı. Aslında ilk kitapta karşılaştığımız ve okuyanların nefret ettiği Kont d'Albret'in kızı. Sybella ailesi tarafından 14 yaşına kadar görebileceği zulümlerin hepsini...
Tangled
4 of 5 stars
Finaller öncesi bir fırsat bulmuşken bitirdiğim tatlı mı tatlı eğlenceli mi eğlenceli bir kitapla karşınızdayım. Öncelikle şunu söylemeliyim ki karşı cins daha doğrusu erkek bakış açısıyla yazılan bir kitabı ilk kez bu kadar çok sevdim. ...

goodreads.com

Deniz Kızları

Popüler Yazılar

Favorilerim


Nalini Singh || Meleklerin Kanı
 Tahereh Mafi || Bana Dokunma / Shatter Me
If I Stay by Gayle Forman
Julie Berry - Bir Sır Saklı İçimde

Dublin Caddesi

E.L. James || Elli Ton Serisi

Sylvia Day || Crossfire
Jennifer L. Armentrout || Frigid
Elle Jasper || Kara Mürekkep Günceleri
Rita Hunter || Ruhun Ateşi
Judith McNaught || İçinde Aşk Saklı

Cora Carmack || Losing It

Judith McNaught || Sonsuza Kadar
Açlık Oyunları || Suzanne Collins
R.K. Lilley || In Flight

Alice Clayton || Wallbanger
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Yazar Kafe

Bumerang - Yazarkafe

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Copyright © Romantik Optik | Powered By Blogger
Distributed By Blogspot Templates | Blogger Theme By Lasantha - PremiumBloggerTemplates